Pomeranian Cinsi Köpekler ve Özellikleri
takipçi satın al popigram.com instagram takipçi satın al
Ayrıca tilki surat ve ayı surat gibi isimlerle de anılmaktadır. Hangisini kullanmak isterseniz isteyen bunların hepsi spitz ailesine aittir
Pomeranian Cinsi Köpekler ve Özellikleri
127
okunma

Pomeranian köpekler için bilinen birçok isim vardır. Bunların başında Boo gelmektedir. Ayrıca tilki surat ve ayı surat gibi isimlerle de anılmaktadır. Hangisini kullanmak isterseniz isteyen bunların hepsi spitz ailesine aittir. Pomeranian cinsi köpekler bakım konusunda sahiplerine pek zorluk çıkartmazlar. Bu cinsin tüyleri oldukça uzundur, bu da sizi uğraştıracak tek noktadır diyebiliriz. Zaten tüylerinin bu kadar uzun olması bu cinsi bu kadar tatlı yapan değil midir? Neresinden bakarsanız bakın, ne isimle nitelendirirseniz nitelendirin Pomeranian cinsi köpekler oldukça sevimli ve bakımı kolay bir köpek cinsidir.

Orijinal Bir Pomeranian Cinsi Köpek Nasıl Anlaşılır?


Sptliz Pomeranian cinsi köpekler için belirgin birkaç özellik bulunmaktadır. Bunları bildiğiniz sürece bu cinsi diğerlerinden ayıran şeyleri kavramış olursunuz. Peki, nedir bu özellikler:

  • Gözleri oldukça parlak, koyu ve oval şekildedir.
  • Pomeranian cinsi köpekler dik ve ufak kulaklara sahiptir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta Boo cinsi köpekler kısa çeneli olduğundan Tilki surat cinsi köpeklerle ciddi kulak ve burun farklarına sahiptir. Her ikisi de aynı familya olan spritzler ailesine ait olsalar da; Boo cinsi köpek ister yavru olsun ister yetişkin kulakları tüylerinden neredeyse gözükmez halde olandır. Eğer bir yavru sahiplenecekseniz ve bu yavru sivri kulaklıysa büyüdüğünde Tilki surat diye tabir edilen köpek cinsi olarak gelişimine devam edecektir.
  • Pomeranian cinsi köpeklerin kuyrukları ise tıpkı bir kuş tüyü gibi sırtına doğru düz bir şekilde uzanmaktadır.
  • Omuzlarında yoğun tüyler bir kürk görüntüsünü andırmaktadır.
  • Oldukça ince bacaklara sahiptir.

Pomeranian Cinsi Köpeklerin Fiziksel Özellikleri

Pomeranian cinsi köpeklerin boyu ortalama 20-30 cm aralığında ağırlıkları ise 1,5-3 kg arasındadır. Bu bahsedilen rakamların altında değerler olabilir ama üstündeki değerler bu cins köpekler için kabul edilir değildir. Kulakları dik, burunları kısa ve tüyleri oldukça fazla olan bir cinstir.

Pomeranian Cinsi Köpeklerin Fiyatları

Pomeranian cinsi köpeklerin fiyatları oldukça merak edilen bir konudur. Özellikle Facebook’un sahibi Mark Zuckerberg’in de sahibi olduğu bu köpek cinsi satıcısına göre değişiklik göstermekle birlikte cinslerine göre ortalama 5-10 bin TL aralığındadır. Neticede bu kadar yüksek fiyatlara sahip olacağınız köpeği satın alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini sakın unutmayın. Pomeranian Fotoğrafları Şirinliğiyle ve güzelliğiyle tüm dünyayı kendisine hayran bırakan Pomeranian cinsi köpeklerin resimlerine bakmaya doyum olmuyor.



Pomeranian Videosu; Pomeranian köpeklerin birbirinden eğlenceli anları. 

Mutlaka Okuyun: Dişi ve Erkek kedi kısırlaştırma konusunda aklınızda soru işareti kalmasın. Şimdi Öğrenin: Kedi kısırlaştırma ücreti ve tüm süreç.

Habere Tepkini Koy!

Yorumlar

https://hayvanlaraleminde.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

İlk yorumu sen yap!