Kısırlaştırılmış Kedi Maması Tavsiyeleri
takipçi satın al popigram.com instagram takipçi satın al
Kısırlaştırılmış Kedi Maması Tavsiyeleri
35
okunma
Kısırlaştırılmış kedi maması üzerine deneyim, tavsiye ve yorumlarımızı sizlerle paylaşmak istedik. Kısırlaştırılan evcil hayvanların beslenme ihtiyaçları farklılık gösterdiğinden beslenme tercihlerinde de değişikliğe gidilir. Kısırlaştırma işlemi kedilerin hormon dengesinin değişmesi ve tüketim tercihlerinde farklılaşmasına sebebiyet vermektedir. Yeme isteği artan kediler, özel mamalar ile beslendiklerinde kilo alımının önüne geçilir. Kilo alımı ile birlikte engel olunması gereken bir diğer durumda böbrek taşı oluşumudur. Özellikle erkek kedilerde meydana gelen böbrek taşı oluşumunu engellemek için doğru mama seçimi yapmak gerekmektedir.

En İyi Kısırlaştırılmış Kedi Maması Hangisi?

Kedinin yaşına, cinsine ürünlerin tercih edilişlerine göre farklı sıralanan kedi mamaları şu şekildedir:
  • En doğal içeriğe sahip kısırlaştırılmış kedi maması: nd
  • En çok talep edilen kısırlaştırılmış kedi maması: pro plan
  • Kısırlaştırılmış kediler için en iyi ödül maması: Royal canin
  • En ucuz kısırlaştırılmış kedi maması: hills

ND Marka Mama İçeriği

Farmina pet foods grubu tarafından üretilen mamanın formülü İtalya'ya dayanıyor. Tahıllı, az tahıllı, tahılsız çeşitleri bulunan mama markası en iyi 3 malı markasından biri olarak alıcı buluyor. Kediler nd marka mamayı seviyor çünkü:
  • Kan şekerini yükseltmiyor düşük glisemik indekse sahip,
  • Yapay koruyucu ve mısır içermiyor.
  • İçeriğinde kullanılan vitaminler uzun ömürlü ve ürünler GDO içermiyor.


Proplan Marka Mama İçeriği

Kısırlaştırılmış kedi maması ararken karşınıza çıkacak markalardan biri olan proplan yüksek kalite kedi mamaları arasındadır. Marka kısır kedi mamalarını optirenal başlığı altında piyasaya sürmüş ve satışını gerçekleştiriyor. Ürünlerinin içinde et oranı yüksek ve yağ oranı düşük karışımlar kullanmaları kısır kedi maması tercih ederken on plana çıkmalarını sağlıyor.

Royal Canin Kısırlaştırılmış Kedi Maması İçeriği

7 yaş kediler için üretilen ürün kaliteli mama olarak değerlendirilen kategoriye ait. Fiyat olarak pahalı olduğunu söyleyebiliriz. Sterilised mama içeriği yağ oranını minimum seviyede tutarken, idrar asit seviyesini de kontrol altında tutmayı amaçlamaktadır.

Hills Marka Kısırlaştırılmış Kedi Maması İçeriği

Markanın kısırlaştırılmış kediler için ton balıklı, somonlu tavuklu kısırlaştırılmış kedi mamaları bulunmaktadır. 1,5 kiloluk paketlerdeki mamalar %32.6 protein %11 oranında yağ değerine sahiptir. Kısırlaştırılmış kedi mamalarının yağlanmayı önleyici özelliği bu markada da bulunmaktadır. İlaveten mama içeriğinde kedinin aşırı kilo almasını önleyecek l-karnitin desteği bulunmaktadır.

Kısırlaştırılmış Kedi Maması Nasıl Seçilmeli?

Bir kedi ile birlikte yaşayanlar bilir ki, kediler ne yiyeceklerine veya ne yemeyeceklerine kendileri karar verirler. Sizin yapabileceğiniz tek şey markaları ve çeşitleri kedinize sunup beğendiği mamayı aralarından seçmesini sağlamak. Hangisini seveceği noktasında kediniz dışında hiç kimsenin bir fikri yoktur. Yukarıda belirttiğimiz markalar ortalama olarak aynı kriterlere sahiptir.

Mutlaka Okuyun: Dişi ve Erkek kedi kısırlaştırma konusunda aklınızda soru işareti kalmasın. Şimdi Öğrenin: Kedi kısırlaştırma ücreti ve tüm süreç.

Habere Tepkini Koy!

Yorumlar

https://hayvanlaraleminde.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

İlk yorumu sen yap!