Hayvanlar Aleminde uygulaması iOS ve Andorid'de yayında!
takipçi satın al popigram.com instagram takipçi satın al
Hayvanlar Aleminde uygulaması iOS ve Andorid'de yayında!
27
okunma
Hayvanlar Aleminde'ye cep telefonu ve tabletlerden ulaşmanın artık çok daha hızlı ve kolay bir yolu var. Yeni uygulamamız tamamen ücretsiz bir şekilde App Store ve Google Play'de sizleri bekliyor.

Uygulamada neler var?

Hayvanlar alemine dair detaylı bilgileri size sunan sitemizde olduğu gibi mobil uygulamamızdan da sevimli dostlarımıza dair detaylı bilgileri edinebileceksiniz. Bunun yanı sıra sitemizde kullanmayı sevdiğiniz tüm uygulamalar mobil aplikasyonumuzda da sizleri bekliyor. Uygulamamız aracılığıyla ücretsiz sahiplendirme ilanı verebilir, uzmanlara ve kullanıcılarımıza hayvanlarla ilgili sorularını yöneltebilir ve eğlenceli yarışmalara katılarak ödüller kazanabilirsiniz.

Her hayvanseverin indirmesi gereken uygulama!

Tamamen ücretsiz bir şekilde sunduğumuz uygulamamız sayesinde Türkiye'nin neresinde olursanız olun size en yakın veterinerlerin konumlarını ve bilgilerini öğrenebilir onlarla iletişime geçerek minik dostunuzun muayene ve tedavilerini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra küçük arkadaşlarınız için ihtiyaç duyduğunuz ürünleri yine Türkiye'nin neresinde olursanız olun size en yakın Pet Shopları listeyerek kolaylıkla edinebilirsiniz.

Uygulamayı nasıl indirebilirim?

Hayvanlar Aleminde uygulamasının hem indirmesi hem de kullanması tamamen ücretsiz! Sitemizde ya da uygulamamızda yer alan hiçbir hizmet için sizden ücret talep edilmemektedir. Eğer iPhone kullanıyorsanız App Store uygulamasına girip "Hayvanlar Aleminde" yazıp aratarak uygulamamıza ulaşabilir ya da direkt şu linke tıklayarak ilgili sayfaya geçiş yapabilirsiniz. Eğer Android işletim sistemli bir telefon kullanıyorsanız Google Play uygulamasına "Hayvanlaraleminde.com" yazarak aplikasyonumuzu indirebilir ya da şu linke tıklayabilirsiniz. İşte hepsi bu kadar! Hayvanseverler için özel olarak hazırlanan uygulamamız her zaman ücretsiz kalmaya devam edecektir.

Mutlaka Okuyun: Dişi ve Erkek kedi kısırlaştırma konusunda aklınızda soru işareti kalmasın. Şimdi Öğrenin: Kedi kısırlaştırma ücreti ve tüm süreç.

Habere Tepkini Koy!

Yorumlar

https://hayvanlaraleminde.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

İlk yorumu sen yap!