En İyi Kedi Mamaları Listesi
takipçi satın al popigram.com instagram takipçi satın al
En İyi Kedi Mamaları Listesi
41
okunma
En İyi Kedi Mamaları Listesi kedisinin beslenmesine önem veren her hayvansever için adeta bir rehber olmaz özelliği taşıyor. Bu yazımızda kedi maması öneri ve yorumlarını bir araya getirdik. Kedisi için en sağlıklı beslenme şeklini arayan hayvanseverlerin "En iyi kedi maması markası hangisi?", "Kedimi hangi mama ile beslemeliyim?" gibi soruları kedi dostlarının farklı kaynaklardaki öneri ve yorumları ışığında hazırlanan "En iyi kedi mamaları listesi" ile cevap buluyor.   [lwptoc] Hepimiz için son derece kıymetli olan minik yavrularımızın sağlıklı, yeterli bir şekilde beslenmesi ve mutlu bir ömür sürmesi elbette tüm hayvanseverler gibi bizim de en büyük dileğimiz. Kedi maması seçerken kararsız kalan ve en iyisini arayan hayvanseverler için hazırladığımız liste umuyoruz ki çok işinize yarayacak.

Kedi Maması Seçimi Nasıl Yapılmalı?

En iyi kedi mamaları listesine başlamadan önce bazı temel bilgileri sizinle paylaşmak istedik. Kedi maması seçerken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Bu seçimi yaparken kedinizin yaşı, cinsiyeti, kilosu ve kısırlaştırma durumu dikkate alınmalıdır. Kedinizin Yaşı: Kedi maması üreten firmaların hemen hepsi ürünleri kedi yaşına göre üçe ayırarak ürünlerini sunmaktadır. Bunlar;
  • Yavru Kedi Maması- Kitten,
  • Yetişkin Kedi Maması,
  • Yaşlı Kedi Maması- Senior olarak ayrılmaktadır.
Kedinizin Kilosu: Kedilerin bazı cinsleri, gün içinde fazlası ile hareketli iken bazı cinsler ise gün içinde daha hareketsizdir. Bu nedenle gün içindeki hareketlilik durumlarına göre değerlendirerek kedilere mama seçmek daha sağlıklı olacaktır.  Kedinizin kilosu eğer fazla ise ve gün içi hareketliliği az ise Light etiketli mamalar kullanabilirsiniz. Mama seçimlerinde veterinerinize danışmak en doğru kararı vermek için size alternatif yaratacaktır. Kedinizin Cinsiyeti: Sevimli dostunuzun cinsiyeti ve kısırlık durumu, mama seçiminizde dikkat etmeniz gereken üçüncü maddedir. Erkek kediler ve kısırlaştırılmış kediler için özel mama çeşitleri bulunmaktadır. Bu konu hakkında ayrıntılı bilgiler edinmeye devam etmek için “Kedi maması seçimi yaparken nelere dikkat edilmeli?“ başlıklı içeriğimize göz atabilirsiniz. Şimdi en iyi kedi mamaları listesi için sıralamamıza başlayalım. en iyi kedi mamaları

En İyi Kedi Mamaları

En iyi kedi mamaları listesi oluştururken kedi sahipleri tarafından beğeni ile bahsedilen markaların ürünlerine yer vermeye çalışarak sizlere bilgi niteliği taşıyan bir liste hazırladık.

Hill ’s Kedi Maması Yorumları

en iyi kedi mamaları hangileri
Hill’ s Kedi Maması markası hem ürün yelpazesinin genişliği hem de kedi sahiplerinin olumlu değerlendirmeleri ile en iyi kedi maması listesi içinde ilk sırada yer alıyor. Yaş ve kuru kedi maması seçenekleri ile her yaştan kediye uygun içerikleri ile öne çıkan marka, Amerika merkezlidir. Markanın en fazla tercih edilen kedi mamaları aşağıda sıralanmıştır. Hill’ s Adult Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 300 Gr: 1-7 yaş grubu kediler için uygundur. İçerisinde kedi mamasında olması gereken normal değerlerde tahıl oranı bulunmaktadır. Tavuklu kedi mamasıdır. Tüm ırk kediler için kullanılabilmektedir. Ürün 1.5 kg’lık ambalajda da satılmaktadır. Kuzu etli, ton balıklı, light tavuk diyet çeşitleri de bulunmaktadır. Hill’ s Mature +7 Tavuklu Yaşlı Kedi Maması 1.5 Kg: Yaşlı kediler için özel olarak formüle edilmiştir. 7 yaş ve üzeri kedilerin özel beslenme ihtiyaçlarına göre üretilen bu ürün içinde; kurutulmuş tavuk ve hindi proteinleri, öğütülmüş mısır, pirinç ve soya fasulyesi, hayvansal yağ, mısır glüten unu, balık yağı, kalsiyum, karbonat, tuz, DL- metionin, vitamin ve mineraller bulunmaktadır. Hill’ s Kitten Tavuklu Yavru Kedi Maması 7 Kg: 1 ile 12 aylık yavru kediler için özel olarak üretilmiş bu mama aynı zamanda gebe veya yavrularına süt veren dişi kedilerin beslenmesine uygun olarak da formüle edilmiştir. Kedi maması içinde mısır, kümes hayvanlarının etleri, keten tohumu, kurutulmuş pancar, potasyum klorür ve balıkyağı bulunmaktadır. en iyi kedi maması markaları

Royal Canin Kuru Kedi Maması Yorumları

En bilinen markalardan bir olan Royal Canin Kuru Kedi Maması, 100’den fazla çeşitte üretilen kedi mamaları ile dünyaca tercih edilen markalardan biridir. Bu markanın diğer markalardan ayrılan en önemli farkı her kedi cinsine özel olarak formüle edilmiş kedi maması üretmesidir. Markanın en popüler mamalarından birkaçı ve içerikleri aşağıda yer almaktadır. Royal Canin Persian Kitten Yavru İran Kedisi Maması 2 Kg: Yavru İran kedileri için özel olarak içeriği düzenlenmiş mama omega3 ve Omega 6 yağ asitleri bakımından oldukça zengindir. İran kedilerinin tüy yapılarının güzel olması için formüle edilen mama sağlıklı beslenmelerini de sağlamaktadır. Mamanın içeriğinde kümes hayvanlarının etlerinden elde edilmiş proteinler, pirinç, mısır, hayvansal yağlar, bitki lifleri ve vitaminler gibi İran kedileri için gerekli birçok bileşen bu özel mama içerisinde bulunmaktadır. Royal Canin British Shorthair Adult Yetişkin Kedi Maması: British Shorthair kedilerin ağız yapısına göre özel olarak formüle edilmiş bu mama geniş ve kıvrımlı bir yapıya sahiptir. Mama, yapısı dolayısı ile diş yapısını ve ağız için gerekli olan hijyeni destekler. İçinde kümes hayvanları proteinleri, soya yağı, posa halinde hindiba, hidrolize kıkırdak gibi bileşimler bulunur.

En iyi kedi mamaları listesi içerinde yer bulan yerli marka: LaVital Kedi Maması Yorumları

en iyi kedi maması markası
Kedi sahiplenenlerinin olumlu yorumları ile büyük bir yükseliş yaşayan LaVital Kedi Mamaları en iyi kedi mamaları listesi içinde 3. sırada yer alıyor. Evcil hayvan ürünlerinin üretimini yapan marka İstanbul merkezli olup, besleyici mama içerikleri nedeniyle tercih edilenler arasında yer almaktadır. Kedilerin böbrek sağlıklarını korumak için ideal magnezyum seviyesinde kedi mamaları üretimi yapan firma, GDO’suz ürün içerikleriyle de sevimli dostlarınızın sağlıklı beslenmesine imkân tanıyan ürünler üretmektedir. Kedinin yaşına ve kısırlaştırılmış olup olmamasına göre farklı ürün seçenekleri sunan LaVital, mama üretiminde tercih edilen markalar arasında yer alıyor.

Acana Kedi Maması Yorumları

Kanada kökenli mama üreticisi Acana, besleyici özellikli mamaları ile dikkat çekiyor ve en iyi kedi mamaları listesi içerisinde kendisine yer bulan markalar arasına giriyor. Protein ve kalsiyum değeri yüksek içerikli ürünleriyle küçük dostlarınızın beslenmesini en iyi şekilde sağlayabilirsiniz. Tahılsız balıklı ve sebzeli, kuzu etli ve sebzeli, tavuklu ve balıklı ve Ranchlands tahılsız gibi birçok ürün seçeneği sunan marka, yavru ve yetişkin dostlarımız için ayrı mamalar üretmektedir.

N&D

En iyi kedi mamaları listesi arasında yer vereceğimiz son marka ise yaygın dağıtımı ile son derece kolay ulaşılabilir olabilen N&D. Yüzde 100 doğal içerikli kedi maması üretimi için yola çıkan marka, farklı özellikteki mamaları ile piyasadaki yerini sağlamlaştırmıştır. Eşsiz besleyici içerikleri ile evcil dostlarınızı sağlıklı bir şekilde besleyebileceğiniz beş farklı çeşit sunan firmanın, yetişkin ve yavru kediler için farklı ürünleri bulunmaktadır. Yüksek protein ve kalsiyum değeri sayesinde kedilerin sağlıklı kilo alımına katkıda bulunan N&D; dana eti ve ördekli, kuzu etki, yaban mersinli, bal kabaklı, elmalı, somon balıklı ve tavuklu gibi farklı ürün seçenekleri sunmaktadır. Peki siz sevimli dostunuza hangi mamaları veriyorsunuz, hangi kedi mamalarının performanslarından memnunsunuz? Değerli yorumlarınızı bizimle paylaşırsanız hayvanseverlere büyük kolaylık sağlayacak olan “En iyi kedi mamaları listesi” içeriğimize katkıda bulunmuş ve bizleri mutlu etmiş olursunuz.

Mutlaka Okuyun: Dişi ve Erkek kedi kısırlaştırma konusunda aklınızda soru işareti kalmasın. Şimdi Öğrenin: Kedi kısırlaştırma ücreti ve tüm süreç.

Habere Tepkini Koy!

Yorumlar

https://hayvanlaraleminde.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

İlk yorumu sen yap!